Katonás ajándékok

Ha szó szerint értelmezzük, akkor katonás ajándék mindaz, amire a katonának szüksége van. és a mindez strapabíró és tartós. Ugyanakkor valakinek, akinek mindene tartós és terepszínű, annak ajándékba inkább színes és vidám dolgokat kell adni. Szerinted is így van?

Katonás ajándékok fűszerezve

Katonának lenni többnyire önkéntes választás, tehát valószínű, hogy emberünk, vagy barátnőnk saját egyénisége is elég katonás. Nem lehet lerohanni csillámpónis, humoros ajándékokkal csak úgy.
Olyan ez, mint a fűszer a konyhában, adagoljuk lassan, óvatosan.
Tehát válaszunk olyan ajándékokat, amelyek egyébként praktikusak. Amúgy meg viccesek egy kicsit, vagy épp színesek, csak egy picit.

Praktikusan katonás ajándékok

Alap ajándék egy terepszínű telefontok, már csak a praktikum jegyében. És egy szintén terepmintás bögre, azzal a felirattal, hogy a legjobb katona. Eddig jó, épp csak egy kicsi fűszert adtunk hozzá.
Aztán, kulcstartó akár legjobb katona, akár saját nevű felirattal. Ezek már egyedi, ám még mindig praktikus ajándékok, szó sem érheti a ház elejét.

Aztán jöhet egy majdnem terepszínű toll. Tollra mindig szükség van, ugye? Mi van abban ha az is zöld. Csak kicsit világító színű. Unisex. J A felirata pedig kiváló katona.

Viccesen katonás ajándékok

A bemelegítésen túl vagyunk. Most már a nagyobb, színesebb, viccesebb ajándékok. Mivel katonáknak nem gyártanak ilyet, kénytelenek vagyunk a személyisége egyéb aspektusaira támaszkodni.

Például, szereti a kutyákat? Egy pihe-puha cuki kutyás párna igazán kell egy kemény katonaéletet élő embernek. Egy cuki kutyusos párna mindenkinek kell.

Aztán. Válogassunk össze több vicces tusfürdőt és kössük őket csokorba. A tusfürdők előnye, hogy kicsit még a praktikus ajándékok közé is beférnek, és ha visszaviszi magával, akkor a katonatársai is jókat nevethetnek rajta
A vicces tusfürdő kínálat végtelen, nem sajnáljuk rá az időt, hogy igazán megfelelőt (értsd: találót) válasszunk.
Minden katona örülni fog azoknak az ajándékoknak, amiket a nevesajandek.hu webshop Katonás ajándékok oldalán találsz!

Összegezve

Katonának ajándékot adni igazi feladvány. Kétfelé indulhatunk, alkalmazkodunk a katonásan egyszerű, praktikus dolgokhoz, vagy homlokegyenest ellenkező irányba indulunk, és színes, szagos, vicces ajándékokat válogatunk össze. Vigyázat, csak óvatosan!

Ajánló
Kommentek
  1. Én