Virágküldés férfiaknak

Társadalmunkban érdekesen vélekednek az emberek arról, hogy illik virágot adni egy férfinak, vagy sem. Virágküldő szolgálatunk az elmúlt pár évben egyre gyakrabban szállít ki virágot férfiaknak és nem azért, mert Ők rendelték és majd később maguk szeretnék átadni a virágcsokrot, hanem azért, mert Ők a címzettek.

virágküldés által millió csokorból választhatjuk ki a megfelelőt, mely tükrözi a megajándékozott személyiségét, viszont van néhány etikai szabály, amit érdemes betartani, ha egy férfinek szeretne virágot küldeni.

  • Az életkor nagyon fontos, ugyanis egy nő csak akkor ajándékozhat virágcsokrot egy férfinak, ha a nő fiatalabb, vagy egykorú a férfival, ha idősebb a nő, akkor annak negatív jelentése van.
  • A csokor típusa legyen egyszerű, monocsokrot válasszunk, ami azt jelenti, hogy egy fajta és egy színű virágot tartalmazzon minden féle extra dekoráció nélkül, mint szívecske, pillangó, masni stb.
  • Ne ajándékozzon a férfiaknak mezei virágokat, mert az különcségre utal.
  • A csokornak szimmetrikus elrendezésűnek kell lennie, mert a férfiak szeretik a precíz dolgokat, így a virágcsokor esetén is a tökéletességre kell törekedni.
  • Ne ajándékozzon túl illatos virágokat, mert a férfiak kevésbé szeretik a túl illatos virágokat.

Milyen alkalomra adható virág egy férfinak?

Amikor egy hozzátartozónkról van szó és tudjuk, hogy szereti a virágokat, akkor a virágküldés segítségével bármilyen alkalomkor, legyen az névnap vagy születésnap, esetleg apák napja, meglephetjük Őt virággal. Céges eseményeken, díj átadókon is szokás virágot adni férfiaknak. Szerelmének a nő is adhat virágot Valentin nap alkalmából. A virágok mindig is nagyszerű kiegészítői voltak az ajándékoknak, és teljessé teszik a gratulációt.

Gyakran gratulálnak virággal a tanároknak, mentoroknak is a tanítványok. Ebben az esetben a virágcsokor a tisztelete és a hála jelét mutatja.

Milyen színű virág adható egy férfinak?

Férfiak számára válasszon sötét árnyalatú virágokat (bordó, lila, kék) vagy bizonyos esetekben a hófehér virágok is szóba jöhetnek. A virágcsokorban használjunk egy színű virágokat, maximum két különböző színt, ne adjunk sokszínű virágcsokrot. Az uralkodó szín mindenféleképpen legyen sötét, a kiegészítő szín világos-kontrasztos.

A színek jelentése a virágok nyelvén:

  • piros-vörös szín a szerelmet, aktivitást jelképezi
  • sötét rózsaszín virágok a hálát, elismerést jelképezik
  • az arany tónusú virágok az üzleti sikerre utalnak
  • a sárga a barátság, öröm jelentésével bír
  • a kék szín az álmok beteljesülését jelképezi
  • a lila a nagyság jelképe

Amennyiben több érzést is szeretnénk egyszerre megjeleníteni egy virágcsokorban, akkor az egymással kontrasztos színeket használjuk a csokor elkészítéséhez.

A fenti szabályok betartásával egy férfi esetén is tökéletes ajándék lehet egy mesés virágcsokor, ami kézbesítéséhez a virágküldés igénybe vehető.

Ajánló
Kommentek
  1. Én