Add el könnyen és gyorsan felesleges dolgaidat!

A weboldalaknak is tartaniuk kell a lépést a megváltozott tartalomfogyasztási szokásokkal. A hirdetési portáloknak is alkalmazkodniuk kell ehhez, hiszen jó eséllyel ott válik felhasználóvá az ember, ahol a legegyszerűbb feltételeket állítják elé. Így nem véletlen, hogy ma már több helyütt is lehetséges az ingyenes hirdetés feladás regisztráció nélkül is. De mégis, mit nyerhetünk ezzel?

Ingyenes apróhirdetés

Ingyenes apróhirdetés – kényelmes megoldás

Eljön az idő, amikor az ember benyúl a sarokban porosodó holmikért, s úgy dönt, az interneten szabadul meg tőlük. Másnak még hasznos lehet, ha pedig egy kis pénz is érkezik a konyhára, mindenki jól járt. Bizonyosan nincs erre kényelmesebb, s az átlagembert jobban célzó reklámlehetőség, mint az ingyenes apróhirdetés, illetve az ezzel foglalkozó internetes portálok. Némelyiken nem is pusztán eladni lehet, hanem akár barterezni is.

Az ingyenes hirdetés feladás előnye

Olykor egészen apró, kevésbé értékes holmitól is megválna az ember, mely neki már felesleges, de másnak még jó eséllyel örömet szerezhet. Egy ilyen esetben aligha érné meg hirdetési tarifával is kalkulálni, azaz olyan felület kell keresnünk, ahol szabadon hirdethetünk. Olykor pedig nem is feltétlenül szempont, hogy minden áron megválnánk attól, amit hirdetünk. Vagyis az idő sem sürget, s arra sem vagyunk rákényszerülve, hogy sokkal olcsóbban adjuk el a meghirdetett holmit, mint eredetileg szerettük volna. Aligha létezik jobb lehetőség erre, mint egy ingyenes portál, hiszen ha le is járt a rendelkezésre álló idő és nem sikerült értékesítenünk, újra feladhatjuk hirdetésünket.

  • Tipp: Ha van rá lehetőségünk, mellékeljünk minél több fotót hirdetésünk mellé. Egy kép többet mond ezer szónál!

Regisztráció nélkül gyorsabb, egyszerűbb

Tucatnyi szempont befolyásolhatja, hogy mennyi időt töltünk egy-egy hirdetési felületen. Bizonyára ott vásárolunk, ahol a lehető legegyszerűbb módon megtehetjük ezt, s nem utolsósorban a hirdető is olyan felületre vágyik, ahol hosszas regisztráció nélkül, néhány rövid mező kitöltése után is megválhat holmijától. Arról nem is szólva, hogy az adatok védelmének szerepe is felértékelődött mára, azaz vonzó, ha nem kell mindent kiszolgáltatni magunkról.

Alkalmi eladók

Ha csak alkalmanként, nem kereskedelmi szándékkal árusít az ember, kevésbé szeretne vesződni a regisztrációval. Ez a szám bizonyosan csak növekedni fog a jövőben, addig legalábbis biztosan, míg nem lesz vonzóbb felület a kevésbé nagy költési lehetőséggel rendelkező hirdetők számára.

Hirdetés feladás okostelefonnal, tablettel

Igen jelentős a tábora azoknak, akik okostelefonról, esetleg tabletről interneteznek. E tekintetben megint csak előnyként sorakoztathatjuk, hogy regisztráció nélkül is történhet hirdetés feladás, hiszen kevesebb pötyögés révén is eljuthatunk vágyott célunkhoz, a sikeres értékesítéshez.

Ingyenes apróhirdetés feladás a barterezz.hu apróhirdetés oldalon, ahol több száz hirdetés között válogathatsz vagy adhatod el te is gyorsan dolgaidat!

Ajánló
Kommentek
  1. Én