Mesés ajándékok nyárra

A játék webáruház kínálata rendkívül széles. De vajon milyen mesés társasokat és kártyákat szerezhetünk be idén nyárra? Most kiderül!

meseajándékok

Egy hosszú nyaralásra mindenkinek szüksége van valamilyen foglalkoztatóra. Ez sok esetben egy keresztrejtvény, de a játékos kedvükben járó gyerekek és felnőttek választhatnak valamilyen mesés társast vagy kártyát is egyaránt. A játék webáruházak kínálata hatalmas, így nem okoz majd gondot a választás sem. De vajon milyen lehetőségeink vannak? Ebből a cikkből minden kiderül!

Játék webáruház kínálata

Van pár olyan partijáték, amellyel felnőttek is játszhatnak. Sok esetben a gyermekeket szeretnénk lefoglalni, de egy idő után biztosan mi is csatlakoznánk hozzájuk.

3D puzzle

Manapság már számos 3D puzzle közül válogathatunk, amely száz százalékban lefoglalja az egész családot. A több elemből álló darabok pontosan illeszkednek egymáshoz, így egy igazán egyedi látványban lesz részünk, amint elkészültünk vele. Ezáltal lehet saját kastélyunk, Big Ben tornyunk, de még palotánk is egyaránt.

Tudományos játékok

Fontos, hogy nyáron is fejlődhessünk és eddzük az agyunkat. A tudományos játékok otthoni kísérlettel tanítanak bennünket. Ezek a megoldások egyre népszerűbbek a gyermekek és a szülők körében egyaránt. Léteznek kémiai és fizikai kísérletes változat is, amelyeket biztonságos körülmények között bármikor használatba vehetünk. Remek kikapcsolódást nyújthatnak egy nyaralás alkalmával is, ahol fontos, hogy az egész család együtt töltsön egy kis időt.

Választhatunk például 4M játékokat, Science 4 You verziókat, a Twinzlab gyártmányait, de még a Clementoni tudományos változatait is. Amennyiben azonban egy egyszerű mikroszkópot vásárolnánk, az is remek megoldás lesz, hogy egy időre leköthessük a lurkókat, akár sötétedés után is.

Kreatív játékok

Kreatív játék webáruházból is megvásárolható. Ott van például a 4M kristály kísérletező készlet, amellyel hét érdekes és csillogó kristályt tudunk növeszteni. Az eszközöket a tasakból kell kiszedni, majd pedig összekeverni a színes porokkal. A két anyag ezt követően reakcióba lépegymással, így egy szép és egyedi kristályok növekednek majd ki. Amint ez megtörtént kialakulnak a kristálygömbök, virágok, amelyeket ezt követően egy átlátszó tartóba tehetünk. Ez remekül feldobja majd a szobát, esetleg az íróasztalt egyaránt. Ezzel bátran kísérletezhetünk a Balaton partján is, ahol szükség van egy kis kikapcsolódásra.

Választhatunk továbbá világító hímzés ötlés készletet, Naprendszer füzér készletet, vagy akár hűtőmágnes gipszkiöntő változatot is. Ezek mindegyike hosszú órákra kötheti majd le a kicsiket és a nagyokat.

Összegezve

A nyári kirándulások és nyaralások alkalmával szükségünk lehet valamilyen foglalkoztatóra. Reméljük, hogy ebben a cikkben mindenki talál valamilyen érdekes változatot a család számára, amely hosszú időre köti majd le az adott korosztályt. Választható 3D puzzle, kreatív játék, de még tudományos verzió is. Nézzünk körül a játék webáruház kínálatában és válasszuk ki a tökéletes darabot!

Ajánló
Kommentek
  1. Én