Összecsukható pavilonok széles választéka

Minőségi kerti sátrat, pavilont, rendezvénysátrat, sörsátrat, vagy árusító pavilont keres? Az egyszerű és praktikus összecsukható kerti pavilonok jelentik ez esetben az ideális megoldást.

összecsukható pavilon

Mi ez az összecsukható pavilon?

Az összecsukható pavilon lényege, a többnyire alumínium-, vagy acél-, ollós vázszerkezet, amely erős és tartós. Ezt a vázat vízálló tetőponyvával, szükség esetén oldalsó ponyvákkal látják el, amelyek egyfajta oldalfalat alakítanak ki, így a sátrat teljesen el lehet zárni a külső hatásoktól. Legfőbb előnye az egyszerű és gyors összeszerelése és szétbontása, melyhez nem szükséges tapasztalat, kézügyesség, vagy fizikai erő. Szerszám nélkül, egyszerűen összehajtható, könnyen szállítható és tárolható.

Megfelelő rögzítéssel, a szerkezet ellenáll az erősebb szélnek is, így nem kell attól tartania, hogy a sátor a fejére omlik. Mindezek a tulajdonságok lehetővé teszik az ollósátrak széleskörű használatát.

A kertben és a piacon

A kerti sátornagyon népszerű. Különböző méretben kapható, 2x2 métertől 6x3 méterig.  Önön áll a döntés, hogy egy kisebb kerti sátrat választ a szerszámok tárolására, vagy egy nagy sátrat grill- és egyéb családi rendezvények szervezésére.

Az összecsukható sátrak népszerűek az eladók és a vállalatok körében. Az ollós szerkezetű árusító sátrak, vagy kiállítási stand sátrak nemcsak olcsón beszerezhetőek, de felállításuk és lebontásuk nem veszi el feleslegesen az időt. Az eladók biztonságban vannak az időjárás viszontagságaival szemben. A sátor színét a vállalata színeivel összhangban választhatja ki, így senki figyelmét nem kerüli majd el a standja.

Azt kérdi, hogyan juthat hozzá ezekhez a kényelmesen és egyszerűen használható pavilonokhoz? Például az Expodom webáruházban. Tehát ne habozzon, és próbálja ki őket!