Télikert, terasz, üvegház fertőtlenítés

A fedett teraszon létesített medence vizét is fertőtleníteni szükséges, mert megtelepszenek benne a baktériumok, algák, gombák. Ezek táptalajra találnak az üvegházakban is, így a fertőtlenítő szerek használata itt is elkerülhetetlen. Ajánlott ClO2 alapú baktériumölő szert alkalmazni.

Teraszfedés, medencefedés, víz fertőtlenítés

Hiába fedett a medence, vizét fertőtleníteni kell

teraszbeépítés -  télikertekAz egyre szmogosabb levegőjű Budapesten és vonzáskörzetében (Pest megye, fővárosi agglomeráció) kvalifikált professzionális szolgáltató kisvállalkozások és magánvállalkozók foglalkoznak télikertek tervezésével, medencefedéssel, medence vizének fertőtlenítésével, pergola gyártásával és felszerelésével: építsen kertes házához Ön is üvegpavilont, fertőtlenített vizű úszómedencét, árnyékot adó pergolát: Fedett teraszon elhelyezett medence fertőtlenítése - kerti pergola. Hőszigetelt ablak, ajtó készítése kedvezményes garanciával. A télikertek létesítésének legegyszerűbb és a költségeinket leginkább kímélő módozata a már megépített terasz beüvegezése.

Télikert tervezése, gyártása, beszerelése: árak

A meghatározás szerint a télikert a napenergiát hasznosító üvegfalú építmény, délszaki növények elhelyezésére létesített speciális helyiség a lakásban vagy azon kívül, de a házzal egybefüggően (ellentétben a külön épületet alkotó növényházzal, üvegházzal). Az üvegházhatás miatt a lakás hőháztartására nézve jótékony hatással lehet egy télikert építése Budapesti éghajlat alatt.

A télikert és üvegház fertőtlenítése

 üvegházak fertőtlenítése klór-dioxid oldattal

Kertészeti, így növényházi alkalmazásoknál a tisztító és csírátlanító hatású klór-dioxid oldalt alkalmazása ajánlott, amely jól használható környezetbarát fertőtlenítő szer és kiválóan alkalmas kemény, nem porózus felületek megtisztítására, fertőtlenítésére. Az oldatot korszerűen a TwinOxide® termékből állítják elő, a koncentráció és a hatásidő az alkalmazási területtől (kert, üvegház, virágcserép) függ, a további részleteket és az egyéb hígítási és alkalmazási előírásokat itt olvashatják el: téli kertek fertőtlenítése klór-dioxid oldattal.

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én